search

Ons nieuws van zondag 6 oktober 2024

Aanraders op SkyShowtime: Onmisbare topseries van aankomende week
Series / Release-lijsten

Aanraders op SkyShowtime: Onmisbare topseries van aankomende week

Zie een langverwachte seizoenspremière en meer van de bekende hits die je gewend bent.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Frasier


Verschijnt op: Maandag 7 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 4 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Frasier Crane keert terug naar Boston voor het volgende hoofdstuk van zijn leven met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om uiteindelijk te vervullen.



Tulsa King


Verschijnt op: Woensdag 9 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 4 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: SkyShowtime

Als Dwight 'The General' Manfredi na 25 jaar in de gevangenis vrijkomt, wordt hij door zijn maffiabaas naar Oklahoma gestuurd om daar de handel uit te breiden. Als hij hem verdenkt van tegenwerking, besluit Dwight zijn eigen netwerk op te zetten.



Funny Woman


Verschijnt op: Vrijdag 11 oktober | Release: Seizoen 2 | Genre: Komedie | Kijk op: Funny Woman

Wanneer de geestige Barbara Parker haar stem vindt in stand-upcomedy, beslist ze om Blackpool te verlaten en trekt ze naar Londen om een carrière te beginnen in de door mannen gedomineerde comedywereld van de jaren zestig.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe series op Disney+ zijn een must-watch voor de komende week
Series / Release-lijsten

Deze nieuwe series op Disney+ zijn een must-watch voor de komende week

Je ziet komende week veel van de bekende hits, maar ook een behoorlijke dosis romantiek.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

English Teacher


Verschijnt op: Woensdag 9 oktober september | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Komedie | Kijk op: Disney+

Evan Marquez is een docent Engels in Austin, Texas die een balans probeert te vinden tussen de persoonlijke, beroepsmatige en politieke aspecten van zijn werk op een middelbare school.



Only Murders in the Building


Verschijnt op: Woensdag 9 oktober | Release: Seizoen 4 - aflevering 7 | Genre: Komedie / Misdaad / Thriller | Kijk op: Disney+

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.



Agatha All Along


Verschijnt op: Donderdag 10 oktober | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Disney+

De beruchte Agatha Harkness voelt zich machteloos nadat de verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die, als ze worden overleefd, heksen beloont met wat ze nodig hebben.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

9 oktober: Murai in Love (seizoen 1 - aflevering 6) - Animatie / Komedie / Romantiek - Murai, een eigenaardige middelbare scholier, is verliefd op z'n otaku-lerares Tanaka. Tanaka wijst Murai af en zegt dat ze nooit geïnteresseerd zou zijn in een jongen met lang, zwart haar zoals hij. Murai knipt z'n haar en verft het blond, waardoor hij lijkt op Tanaka's favoriete videogamepersonage.

9 oktober: Seoul Busters (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Misdaad - Afdeling 2 van Zware Criminaliteit in Songwon heeft het laagste percentage aanhoudingen. Als hun chef wordt overgeplaatst, wordt het team verbannen naar een tijdelijk onderkomen. Ze ontmoeten hun nieuwe chef Yubin. Het vertrouwen is er nog niet, maar tijdens het werk groeit er een band.

9 oktober: La Máquina (seizoen 1) - Drama / Sport - Na een desastreus verlies belandt de bokscarrière van Esteban ‘La Máquina’ Osuna in een diep dal. Gelukkig voor hem is zijn manager en beste vriend Andy Lujan vastbesloten om hem er weer bovenop te helpen. Wanneer een meedogenloze organisatie weer de kop opsteekt, wordt de inzet van deze revanche een zaak van leven of dood.

11 oktober: Regresso a Las Sabinas (seizoen 1) - Drama - Gracia en Paloma keren terug naar Las Sabinas om voor hun vader Emilio te zorgen. Gracia herenigt zich met haar jeugdliefde, Miguel, die nu verloofd is met Esther. Paloma neemt de grond van de familie over en komt in conflict met landeigenares Paca Utrera, die een vreselijk geheim deelt met Emilio en een snood plan heeft voor het dorp.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw talent voor 'The Walking Dead: Daryl Dixon': Emmy-winnende geest achter 'The Office'
Series / Nieuws

Nieuw talent voor 'The Walking Dead: Daryl Dixon': Emmy-winnende geest achter 'The Office'

Van komedie naar drama. Gaat het de acteur lukken om een goede prestatie neer te zetten?

Na jarenlang succes als schrijver en producent van populaire komedieseries zoals The Office, timmert de Britse programmamaker Stephen Merchant al een tijdje aan de weg als acteur en heeft nu een indrukwekkende nieuwe rol bemachtigd.

Op social media maakt de 49-jarige Stephen Merchant bekend dat hij zich aansluit bij de cast van het derde seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon. Naast acteurs Norman Reedus en Melissa McBride zal Merchant te zien zijn in een rol waarover hij nog niets wil onthullen.

Prima staat van dienst


Merchant is een bekende figuur in de Britse komedie en verwierf faam door samen met Ricky Gervais de originele Britse versie van The Office en Extras te schrijven en te regisseren. Hij speelde ook in series zoals The Outlaws en films als Logan en Jojo Rabbit. In 2006 won hij een Emmy voor zijn werk als uitvoerend producent van de Amerikaanse versie van The Office.

Voor zijn nieuwe rol in The Walking Dead: Daryl Dixon ontbreekt het Merchant niet aan enthousiasme. Hij is zelf een grote fan van de franchise en was erg verheugd toen hem werd gevraagd om tot het The Walking Dead-universum toe te treden.

Het avontuur gaat verder


In seizoen drie van de populaire The Walking Dead-spin-off proberen Daryl en Carol hun weg naar huis te vinden, terwijl ze verder afdwalen door onbekende en steeds veranderende omgevingen. McBride verklaarde dat haar personage in The Book of Carol een andere kant laat zien en dat ze zich bezighouden met onuitgesproken kwesties die eerder niet aan bod zijn gekomen.



In Nederland is The Walking Dead: Daryl Dixon nog niet te zien. Wel kun je altijd nog eens het origineel bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.