search

Ons nieuws van zaterdag 12 oktober 2024

Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De nieuwe film Lonely Planet met Laura Dern en Liam Hemsworth knalt de hitlijst van Netflix binnen.

Netflix heeft weer een nieuw kijkcijferkanon te pakken. De nieuwe grote Netflix Original heeft rollen van de bekende acteurs Laura Dern en Liam Hemsworth en heet Lonely Planet. De romantische film komt binnen op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

De regie van de film ligt in handen van Susannah Grant, bekend van onder andere de regie van de miniserie Unbelievable uit 2019.

Magere ontvangst


Ondanks de aanwezigheid van twee grote namen en een ervaren film-/seriemaker scoort Lonely Planet erg matig. De Tomatometer staat op slechts 36 procent na 22 recensies. En dat is niet bepaald hoog. Het cijfer op IMDb is nog redelijk met een score van 6,0.

De synopsis van Netflix: Tijdens een idyllische schrijversretraite in Marokko ontmoet een schrijver, die onlangs weer vrijgezel is geworden, een jongere man die op een keerpunt in zijn leven staat. Tussen hen ontstaat onverwachts een diepe band, die beiden aan het denken zet over hun toekomst.

Nu te zien


De film Lonely Planet duurt 94 minuten. Mocht je het romantische drama graag willen zien, dan vind je deze nu op Netflix.



Lees ook
Deze spectaculaire nieuwe Netflix Original blaast je vanaf aankomende vrijdag omver
De spannende actiefilm 'The Union' zie je vanaf vrijdag op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De beste misdaadserie van Netflix keert terug voor een nieuw seizoen
Series / Specials

De beste misdaadserie van Netflix keert terug voor een nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van 'The Lincoln Lawyer' bekijk je vanaf volgende week op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is volgende week eindelijk tijd voor het derde seizoen van The Lincoln Lawyer. Vanaf donderdag bekijk je de misdaadserie weer op Netflix. Wij beantwoorden 5 brandende vragen.

Waar eindigde het vorige seizoen van The Lincoln Lawyer?


In de finale van het tweede seizoen weet Mickey Lisa vrij te pleiten. Na de rechtszaak vermoedt hij echter dat Lisa toch niet onschuldig is, maar dan als het gaat om de moord op haar man Jeff. Hij ontdekt dat Jeff door een acteur is vervangen.

De politie gaat graven in haar achtertuin, op zoek naar Jeffs lichaam. Tegelijkertijd wil Alex Grant wraak nemen op Mickey, waardoor hij gevaar loopt. Ook ontdekt Mickey dat zijn vroegere cliënt Gloria vermoord is, terwijl hij dacht dat zij naar Hawaii gevlucht was.

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen?


Twee verhaallijnen blijven open na de finale van het vorige seizoen: de wraak die Alex wil nemen op Mickey en de moord op Gloria. Waarschijnlijk zal seizoen 3 van de serie op deze twee elementen focussen, plus nieuwe verhaallijnen.

Wie keren er terug in seizoen 3?


Manuel Garcia-Rulfo keert uiteraard weer terug in de rol van Mickey Haller. Ook zijn gebruikelijke team is weer van de partij, bestaande uit Becki Newton als Lorna Crane, Angus Sampson als Dennis "Cisco" Wojciechowski en Jazz Raycole als Izzy Letts. Neve Campbells als Maggie McPherson zal dit seizoen een kleinere rol hebben.



Kun je het seizoen bingewatchen?


Ja, je kunt het seizoen zeker bingewatchen. Seizoen 3 bestaat namelijk uit 9 afleveringen, die in één keer op Netflix verschijnen.

Voor wie is deze serie een aanrader?


The Lincoln Lawyer moet je absoluut gaan kijken als je fan bent van juridische misdaadseries. Vergelijkbare series zijn bijvoorbeeld Suits, Better Call Saul en The Good Wife.

Bekijk seizoen 3 van The Lincoln Lawyer vanaf donderdag 17 oktober op Netflix.

Lees ook
12 grote Netflix-series krijgen in 2025 een nieuw seizoen: dit zijn ze allemaal
Er zijn al 12 grote Netflix-series die zeker terug zullen komen in 2025.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste spionageserie op Prime Video regeert direct de Top 10
Series / Nieuws

Nieuwste spionageserie op Prime Video regeert direct de Top 10

Deze grote productie heeft een Nederlands tintje en gaat gierend van start.

Prime Video komt met een nieuwe serie in hun groots opgezette Citadel Spyverse. De gebeurtenissen spelen zich deze keer af in Italië en Citadel: Diana staat bij binnenkomst direct op de derde plaats in de Top 10.

Onze eigen Thekla Reuten heeft een rol in de serie, die is opgenomen in Italië en Zwitserland. Alessandro Fabbri heeft het verhaal ontwikkeld en daarnaast drie van de zes afleveringen geschreven. De hoofdrollen worden gespeeld door Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio en Maurizio Lombardi.

Ontvangst


Op het moment van schrijven staan er nog geen kijkersbeoordelingen op Rotten Tomatoes, maar de critici oordelen positief. De Tomatometer geeft 83% aan.

M.N. Miller (FandomWire) schrijft het volgende: "Matilda De Angelis heeft in 'Citadel: Diana' haar doorbraakrol te pakken. De vernieuwde spionageserie zit vol onverwachte wendingen en het plot is behoorlijk bedrieglijk".

Waar te zien?


Citadel: Diana is nu te zien op Prime Video.



Synopsis: sinds de vernietiging van Citadel door Manticore zit Diana (De Angelis), die was geïnfiltreerd in de misdaadorganisatie, vast. De enige manier om uit de situatie te raken is door samen te werken met de erfgenaam van Manticore in Italië.

Lees ook
Spionageserie met 97% op Rotten Tomatoes en absolute topcast krijgt actierijke nieuwe trailer
De spionnen onder leiding van Gary Oldman zijn alweer toe aan hun vierde seizoen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ben je klaar met 'The Rings of Power'? Kijk dan deze fantasierijke en prachtige serie op Disney+
Series / Specials

Ben je klaar met 'The Rings of Power'? Kijk dan deze fantasierijke en prachtige serie op Disney+

Ontdek deze spannende serie, perfect voor fans van actie, avontuur en fantasy.

De The Lord of the Rings-franchise is zeer uitgebreid met spin-offs, sequels en prequels. Ben je groot fan van de prequel The Rings of Power en ben je op zoek naar een soortgelijke serie die niet onderdeel is van de TLOTR-franchise? In dit artikel lees je de perfecte kijktip!

The Rings of Power is in 2022 voor het eerst in première gegaan en fans waren al na de eerste aflevering zeer enthousiast over dit nieuwe verhaal. De serie speelt zich duizenden jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen uit The Lord of the Rings af en vertelt het verhaal van de 'Second Age' van Middle Earth.

De perfecte aanrader


Vond je de combinatie van actie, avontuur, drama en fantasy helemaal geweldig? Dan zal je waarschijnlijk ook genieten van de fantasierijke serie Willow.

De serie is een sequel van de gelijknamige film uit 1988, waarvan regisseur George Lucas het verhaal heeft bedacht. Lucas is vooral bekend van zijn werk aan Star Wars en Indiana Jones.

Willow


In Willow keert Warwick Davis terug als Willow Ufgood. Het is nu aan Willow om een groep buitenbeentjes te leiden op een gevaarlijke reddingsmissie. Ieder van hen moet hun grootste angsten onder ogen zien om hun wereld te redden van een nieuw kwaad.



Willow was een groot succes onder kijkers en critici. Op Rotten Tomatoes hebben de critici de serie namelijk beloond met een fantastische score van 84%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laat deze Marvel-serie op Disney+ maar links liggen: veel slechter wordt het namelijk niet
Series / Featured

Laat deze Marvel-serie op Disney+ maar links liggen: veel slechter wordt het namelijk niet

Deze serie wordt beschouwd als de slechtste Marvel-serie, met een lage score op Rotten Tomatoes.

Ben je groot Marvel-fan? Dan is de kans heel groot dat je heel veel films en series al gezien hebt. Helaas is niet elk project van Marvel even goed. In dit artikel lees je welke Marvel-serie je net zo goed over kan slaan, waardoor je meer tijd hebt om je favoriete Marvel films of series opnieuw te kijken.

Het Marvel Cinematic Universe (MCU) bestaat uit een groot aantal films en series die gebaseerd zijn op de Marvel Comics. In dit fictief universum proberen diverse superhelden de wereld te redden.

De slechtste serie


Een van deze superhelden is Iron Fist en in 2017 kwam het eerste seizoen van Iron Fist uit. De serie is gemaakt door Scott Buck, één van de showrunners en uitvoerende producenten van Marvel.

Helaas was dit project van hem niet om aan te zien, ondanks het interessante plot. In Iron Fist keert Danny Rand namelijk terug naar New York om het familiebedrijf terug te winnen van Harold Meachum. Dan duikt er een groot gevaar op en moet Danny kiezen tussen zijn familie of zijn taak als Iron Fist.

Rotten Tomatoes


Iron Fist viel zelfs zo slecht in de smaak bij critici op Rotten Tomatoes dat zij seizoen 1 een beschamende 20% gaven.



Het tweede seizoen werd iets beter beoordeeld. Dat seizoen kreeg namelijk een score van 55%, maar dat was helaas niet hoog genoeg om iedereen te overtuigen.

Lees ook
Deze Marvel-serie met 87% op Rotten Tomatoes ben je waarschijnlijk helemaal vergeten
De superheldenserie 'Cloak & Dagger' volgt de gelijknamige personages uit de Marvel Comics.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
SkyShowtime's weekaanbod: mis geen moment van het beste streamingvermaak
Series / Release-lijsten

SkyShowtime's weekaanbod: mis geen moment van het beste streamingvermaak

Komende week wissel je misdaad en actie af met een flinke dosis humor.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Frasier


Verschijnt op: Maandag 14 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Komedie | Kijk op: SkyShowtime

Frasier Crane keert terug naar Boston voor het volgende hoofdstuk van zijn leven met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties en een oude droom om uiteindelijk te vervullen.



Ikke et ord


Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad | Kijk op: SkyShowtime

Een jonge worstelaar wordt dood aangetroffen, en de coach van het worstelteam, Lars, wordt een verdachte. De wankele relatie tussen Lars en Charlotte wordt op de proef gesteld, en alle geheimen moeten aan het licht komen voordat ze elkaar weer kunnen vertrouwen.



Tulsa King


Verschijnt op: Woensdag 17 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: SkyShowtime

Als Dwight 'The General' Manfredi na 25 jaar in de gevangenis vrijkomt, wordt hij door zijn maffiabaas naar Oklahoma gestuurd om daar de handel uit te breiden. Als hij hem verdenkt van tegenwerking, besluit Dwight zijn eigen netwerk op te zetten.



Lees ook
Nieuwe Netflix-toppers: De 3 must-see series van komende week onthuld
Onze selectie bevat een reeks series die je hartslag flink zullen verhogen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit opvallende detail over 'ALF' is iedereen compleet vergeten
Series / Specials

Dit opvallende detail over 'ALF' is iedereen compleet vergeten

'ALF' eindigde niet met de serie, maar wel met een film.

Van 1986 tot 1990 kon je Gordon Shumway alias Alf zien in de serie ALF. Het werd een groot succes, maar de serie eindigde na vier seizoenen met een onopgeloste cliffhanger waarbij de fans nog vol vragen zaten. Er werd later een televisiefilm gemaakt die diende als een seriefinale voor de franchise.

Die televisiefilm heet Project: ALF en kwam uit in 1996, zes jaar na de laatste aflevering van de serie. Het werd geregisseerd door Dick Lowry en is een vervolg op de laatste aflevering Consider Me Gone van de serie ALF. De film begint dan ook onmiddellijk waar de serie eindigde.

Nieuwe cast


De enige acteurs die zowel in de serie als in de film verschenen, waren Paul Fusco (de stem en poppenspeler van ALF) en Beverly Archer (die Mrs. Byrd speelde in de serie en Dr. Carnage in de film). De rest van de cast hernam zijn rol niet in de film.

Wie wel in Project: ALF te zien was waren onder andere William O'Leary, Jensen Daggett, Miguel Ferrer, Ray Walston, Ed Begley, Jr. en Martin Sheen. De familie Tanner, die ALF bij hen thuis had en de hele serie lang te zien was, wordt alleen genoemd in de film.

Wordt vervolgd


Project: ALF werd uitgezonden op ABC, nadat NBC zijn plannen had gewijzigd voor het laatste seizoen van ALF. Oorspronkelijk zou er een extra aflevering komen om de verhaallijn af te ronden met een tweedelige finale. De eerste helft werd uitgezonden met een "Wordt Vervolgd"-melding, maar de zender produceerde geen vervolgafleveringen, waardoor de serie meer dan vijf jaar op een cliffhanger bleef staan.



De film zorgde dus voor een afsluiting van het verhaal. Zo eindigt de serie en begint de film met ALF die wordt gevangengenomen door de Alien Task Force (ATF) van de Amerikaanse luchtmacht terwijl hij probeert de aarde te verlaten. ALF eindigde dus niet met de serie, maar wel met een film.

Kijken?


Project: ALF was uiteindelijk niet zo'n groot succes als de serie. Vooral vanwege de afwezigheid van de Tanners slaagde de film er niet in om succes te behalen. Maar we kregen wel een afsluiter die we anders waarschijnlijk nooit zouden gekregen hebben.



Wil je ALF en Project: ALF zien? Je kan de serie en film op dit moment niet vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland, maar je kan beide wel kopen op dvd.

Lees ook
Dit wist je echt niet over 'The A-Team': de ware betekenis achter de titel van de jaren 80-serie
De titel van de serie 'The A-Team' is niet zomaar gekozen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch eigenlijk met de vergeten 'Stacey Carosi' uit 'Saved by the Bell'?
Series / Specials

Hoe is het nu toch eigenlijk met de vergeten 'Stacey Carosi' uit 'Saved by the Bell'?

Hoe is het verder gegaan met Leah Remini na haar kleine rol in 'Saved by the Bell'?

Hoewel het niet haar grootste rol was, zullen veel mensen actrice Leah Remini kennen als Stacey Carosi in de tienerserie Saved by the Bell. Maar hoe gaat het nu met haar, al deze jaren later?

Remini werd geboren in New York City. Sinds haar 9e werd ze opgevoed als lid van de Scientology kerk. Toen ze 13 was verhuisde ze met haar gezin naar Los Angeles, waar ze begon met acteren.

Sitcoms


Haar eerste rol was als Charlie Briscoe in de serie Who's the Boss? in 1984. Dit leidde tot haar eigen spin-off-serie genaamd Living Dolls met Halle Berry in 1989. Vervolgens kreeg Remini in 1991 de rol van Tina Bovasso in The Man in the Family.

De meeste mensen zullen haar echter kennen van haar terugkerende rol in Saved by the Bell. Hierin speelde Remini de rol van Stacey Carosi, een van de liefdesinteresses van Zack. Ze was te zien vanaf het derde seizoen in 1991.

Reality


Na Saved by the Bell heeft Remini door de jaren heen verschillende gastrollen gehad, voornamelijk in sitcoms. Zo was ze te zien in Cheers en Friends. Ook speelde ze grotere rollen, waaronder in de serie The King of Queens in 1998 en de film Old School in 2003.




Remini is blijven acteren en was in 2010 kort een van de presentatoren van talkshow The Talk. Ook heeft ze meegedaan aan verschillende realityprogramma's, waaronder Dancing with the Stars, The Wendy Williams Show en RuPaul's Drag Race.

Scientology


Daarnaast maakte Remini in 2016 een serie genaamd Leah Remini: Scientology and the Aftermath over haar ervaringen met de Scientology kerk, waarin ze ook met andere ex-leden spreekt. Remini verliet Scientology zelf in 2013.

Remini trouwde in 2003 met acteur Angelo Pagán, met wie ze een dochter heeft. In augustus 2024 maakte de actrice bekend dat zij en Pagán hebben besloten om te scheiden.

Lees ook
Epische en vergeten bioscoopfilm van $160 miljoen moet Netflix gaan veroveren
Warcraft: The Beginning is nu beschikbaar op Netflix, een must-see voor fantasy-fans.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe spannende heistfilm moet de Netflix-kijkers die van thrillers houden aan de kijkbuis houden
Films / Specials

Nieuwe spannende heistfilm moet de Netflix-kijkers die van thrillers houden aan de kijkbuis houden

Fans van thrillers en misdaadfilms mogen de film 'Napad' zeker niet missen.

Kun je wel wat extra actie en spanning gebruiken in je leven? Daar gaat Netflix bij helpen. Volgende week verschijnt namelijk de gloednieuwe Poolse thriller Napad op de streamingdienst, die vol zit met actie en misdaad.

Napad, met Justice als alternatieve Engelse titel, is een Poolse heistfilm uit 2024. De film is geregisseerd door Michal Gazda, die in eigen land bekend is van onder andere de film Znachor en de serie Wataha.

Laatste kans voor ontslagen politieagent


De film speelt zich af in de jaren 90, net na de val van het communisme. We volgen een ontslagen politieagent die zijn oude leventje weer mag oppakken, maar alleen als hij een groep meedogenloze bankovervallers te pakken weet te krijgen.

Samen met een jonge vrouwelijke politieagent wordt hij op de zaak gezet. Ze moeten echter heel erg snel werken. Het nieuwe bestuur wil namelijk koste wat het kost voorkomen dat de zaak te veel aandacht krijgt van de media.

Cast


Al snel komen de twee een verdachte groep op het spoor, geleid door een wanhopige jonge beveiliger. Lukt het de detective om de daders te pakken te krijgen, zonder zijn eigen leven op het spel te zetten?



De rol van de detective wordt gespeeld door Olaf Lubaszenko. Daarnaast zien we in de film Jedrzej Hycnar, Wiktoria Gorodecka en Magdalena Boczarska in nog onbekende rollen.

Exclusief te zien op Netflix


De titel Napad is Pools voor "aanval". De film verschijnt exclusief op Netflix en duurt 1 uur en 53 minuten. De schrijver van de film is Magdalena Szwedkowicz, met wie Gazda vorig jaar ook al samenwerkte voor Znachor.

Napad is vanaf woensdag 16 oktober te zien op Netflix.

Lees ook
Nieuwste Netflix-film 'Lift' vol actie en misdaad: kijken of skippen?
Netflix besteed 100 miljoen dollar aan de misdaadfilm Lift die wel erg matig wordt ontvangen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de rijkste acteurs is een tv-acteur die amper in films te zien is
Series / Celebrity

Een van de rijkste acteurs is een tv-acteur die amper in films te zien is

Van sitcom naar miljardair: Jerry Seinfeld laat zien dat je met humor en slimheid ook zonder films enorme rijkdom kunt verkrijgen.

Wanneer je denkt aan rijke acteurs denk je toch vaak aan acteurs die schitteren in de nieuwste blockbusters of de meest bekeken series. Het is daarom ook verrassend om erachter te komen dat een van de rijkste acteurs vooral bekend is om zijn werk op televisie en slechts sporadisch in films verschijnt.

Het gaat hierbij over Jerry Seinfeld, die maar liefst een vermogen heeft van 950 miljoen dollar. Dit heeft hij grotendeels te danken aan de iconische televisieserie Seinfeld, waarin hij zelf de hoofdrol speelt en mee schreef. Dit werd een van de meest succesvolle shows aller tijden. Seinfeld heeft dus geen uitgebreide filmografie, maar door zijn bekende serie blijft hij wel altijd een grote bron van inkomsten houden.

Het geheim van Seinfeld's succes


De serie Seinfeld draaide tussen 1989 en 1998 en stond bekend als een 'een show die nergens over ging'. Het ging vooral over het dagelijks leven van een groep vrienden in New York. In de serie speelt Seinfeld zichzelf als een stand-up comedian. Vooral de herkenbare situaties en absurde wendingen die het dagelijks leven in New York met zich meebrengt, zorgden voor veel humor en daarmee al snel een grote bekendheid.

Maar hoe komt Seinfeld dan aan zijn grote inkomsten als hij geen uitgebreide filmografie heeft? Dit komt doordat Seinfeld's grote inkomen voornamelijk uit syndicatie deals komt. Bij syndicatie deals worden de uitzendrechten van een programma verkocht aan meerdere zenders voor herhalingen en extra inkomsten. De serie wordt nog steeds wereldwijd gedraaid, wat Seinfeld miljoenen oplevert. Ook zijn stand-upoptredens en andere projecten, zoals de populaire webserie Comedians in Cars Getting Coffee, dragen bij aan zijn vermogen.

Top 10 rijkste acteurs ter wereld


Met een nettowaarde van 950 miljoen dollar hoort Seinfeld in de top 10 van de rijkste acteurs ter wereld. Hij staat hiermee tussen namen als Tyler Perry, de nummer één met een vermogen van 1 miljard dollar en bekend van zijn Madea karakter, en Dwayne “The Rock” Johnson, die 800 miljoen dollar heeft verdiend met films en ondernemingen, ook wel bekend van onder andere de Fast & Furious-serie en Moana.




Jerry Seinfeld blijft actief in de entertainmentwereld. Zijn recente werk omvat zijn stand-upcomedy en zijn serie Comedians in Cars Getting Coffee. Ook zijn toekomstige projecten zullen waarschijnlijk vol zitten met humor en karaktergedreven content voor in de comedywereld.

Lees ook
Slechts 2 acteurs wisten een van duurste tv-series ooit gemaakt compleet te verpesten
Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas spelen de hoofdrollen in de serie 'Citadel'.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' komt met een grote aankondiging
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' komt met een grote aankondiging

Na Georgie & Mandy's First Marriage komt er nog een spin-off van The Big Bang Theory.

De nieuwe spin-off van The Big Bang Theory op HBO Max begint vorm te krijgen. Acteurs Kevin Sussman, Brian Posehn en Lauren Lapkus zullen terugkeren. Zij hebben deals gesloten met Warner Bros Television.

De serie zal waarschijnlijk draaien rond Stuart Bloom (Sussman) en zijn stripboekwinkel. Sussman was al vanaf seizoen 2 een geliefd personage. Posehn en Lapkus, bekend als respectievelijk Bert Kibbler en Stuarts vriendin, zullen ook prominente rollen spelen.

Terugkerende acteurs


Sussman werd vanaf seizoen 8 een vaste waarde. Posehn en Lapkus versterkten het ensemble in latere seizoenen. Hun personages waren belangrijk in de originele serie, hoewel zij randfiguren zijn.

The Big Bang Theory startte in 2007 op CBS en groeide uit tot de nummer één komedieserie bij het einde in 2019. Met 279 afleveringen over 12 seizoenen, ontving de sitcom lof van kijkers en critici.

Sterk ontvangen


Op Rotten Tomatoes staat de moederserie op een Tomatometerscore van 81 procent en op IMDb op een 8,1 na 886 duizend stemmen.



Deze spinoff en andere projecten zoals Young Sheldon komen van Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros Television. De serie belooft opnieuw een succes te worden, gegeven Lorre’s succes met de originele franchise.

Andere spin-off


Eerst krijgen de fans nog Georgie & Mandy's First Marriage, een spin-off van Young Sheldon. Deze serie start aankomende week.

Lees ook
De titel 'The Big Bang Theory' heeft een dubbele betekenis
Een uitleg waarom 'The Big Bang Theory' haar serietitel heeft gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rebel Ridge'-ster scoort grote superheldenrol in HBO Max-serie
Series / Nieuws

'Rebel Ridge'-ster scoort grote superheldenrol in HBO Max-serie

Aaron Pierre is zo'n acteur die geboren is om een superheld te spelen.

Gisteren werd aangekondigd dat Rebel Ridge-ster Aaron Pierre de DC-held John Stewart zal spelen in de HBO Max-serie Lanterns. Nu heeft de acteur ook zelf gereageerd op het heuglijke nieuws.

In Lanterns zien we Kyle Chandler en Pierre als respectievelijk Hal Jordan en John Stewart, twee van de bekendste Green Lanterns.

Een nieuw DC Universe


Lanterns is een van de vele projecten die worden gemaakt voor James Gunns nieuwe DC Universe, dat in 2025 officieel begint met Gunns Superman.

Eerder werden acteurs als Josh Brolin en Stephan James genoemd voor de hoofdrollen, maar dat ging dus niet door. In een verklaring via social media liet Pierre weten helemaal klaar te zijn voor de rol van John Stewart.

Dankbare acteur


Aldus Pierre: "Ontzettend vereerd en zeer dankbaar. Het is een droom die uitkomt. Dank jullie allemaal voor de liefde en de goede energie. Dank voor jullie warme welkom in het DC Universe. En nu aan de slag!"



Pierre is momenteel als hoofdrolspeler te zien in Jeremy Saulniers Rebel Ridge, een film die sinds 6 september te streamen is op Netflix en drie weken lang op nummer 1 stond.

Van Mufasa naar Green Lantern


En dat is niet alles: later dit jaar is Pierre te horen als Mufasa in de geanimeerde Lion King-prequel Mufasa van Disney en regisseur Barry Jenkins.

Het is nog onduidelijk wanneer Lanterns te streamen zal zijn.

Lees ook
Netflix wordt volledig gedomineerd door een vergeten thriller uit 2020
Ondanks enkele grote Netflix Originals staat de thriller Fatale bovenaan de Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Tomb Raider': Mogelijk dichterbij dan verwacht
Series / Nieuws

Nieuwe 'Tomb Raider': Mogelijk dichterbij dan verwacht

Dit keer zal de stoere avonturierster in een nieuw avontuur op het kleine scherm te zien zijn.

Velen zijn er mee opgegroeid, hebben de games gespeeld of de films gekeken, en onlangs verscheen er een nieuwe animatieserie van op Netflix, maar het lijkt erop dat een live-actionserie van de populaire Tomb Raider-franchise er nu echt aankomt.

Phoebe Waller-Bridge's nieuwe reboot van Tomb Raider is namelijk nog steeds in ontwikkeling bij Amazon MGM Studios, ondanks geruchten van fans. De live-actionserie werd begin 2023 aangekondigd, waarbij Waller-Bridge, bekend van de serie Fleabag, zowel schrijver als uitvoerend producent is.

Laat flink op zich wachten


De reden dat het project zo lang duurt, is simpelweg dat Waller-Bridge het erg druk heeft met andere projecten. Amazon MGM Studios heeft zoveel vertrouwen in haar, dat ze haar alle ruimte en tijd willen geven om aan het project te werken.

Naast dit nieuws is er echter niets bekendgemaakt over een mogelijke releasedatum. Hoofd van Amazon MGM Studios, Vernon Sanders, suggereerde onlangs dat de productie mogelijk begin 2025 zou kunnen starten, maar dit is nog niet zeker.

Geheel nieuwe reboot


De Tomb Raider-franchise, met Lara Croft als hoofdpersonage, heeft in de loop der tijd verschillende incarnaties gekend. De nieuwe live-actionserie zal ook verbonden zijn aan een nieuwe film, waarin Lara Croft opnieuw gecast zal worden, na het minder succesvolle project uit 2018 met Alicia Vikander in de hoofdrol.



Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over het nieuwe Tomb Raider-project.

Lees ook
Nieuwe Lara Croft in eerste trailer voor 'Tomb Raider' van Netflix
De animatieserie met Hayley Atwell als Lara Croft speelt zich af in de wereld van de reboot-trilogie.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire Netflix-thriller scoort: derde seizoen aangekondigd vóór debuut van seizoen 2
Series / Nieuws

Populaire Netflix-thriller scoort: derde seizoen aangekondigd vóór debuut van seizoen 2

Er volgt alleen maar goed nieuws voor de veelgeprezen Netflix-hit.

Het zal voor fans, en iedereen achter de schermen, van de politieke thriller The Diplomat een flinke opsteker zijn nu Netflix de serie heeft verlengd voor een derde seizoen. Het nieuws komt nog voordat seizoen twee moet verschijnen.

Naast het nieuws dat er een derde seizoen aankomt, blijkt dat de productie al is gestart in Londen en New York. Debora Cahn, bedenker en showrunner van de serie, gaf aan dat seizoen drie "het schaakbord volledig omgooit" en dat het personage Kate "in de nachtmerrie leeft die ontstaat als je krijgt wat je wilt."

Wereldwijd succes


The Diplomat volgt Kate Wyler (Keri Russell), de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl ze een internationale crisis probeert te bezweren en nieuwe bondgenoten zoekt, moet ze wennen aan haar nieuwe rol in de schijnwerpers en tegelijkertijd omgaan met haar problematische huwelijk met Hal Wyler (Rufus Sewell), ook een diplomaat.

De serie is uitgegroeid tot een internationale hit voor Netflix en stond vier weken lang in de wereldwijde top 10 van de streamingdienst, met 173,46 miljoen bekeken uren. Naast de goede kijkcijfers ontvangt de serie ook lovende recensies, met een score van 83 procent op Rotten Tomatoes. Vooral Russell’s acteerprestatie wordt geprezen.

Nieuwe internationale conflicten


Binnenkort verschijnt het tweede seizoen, waarin Kate een aanval op Londen onderzoekt, evenals een eerdere aanval op een Brits vliegdekschip voor de kust van Iran, die mogelijk door de Britse overheid zelf is georganiseerd.



Op 31 oktober gaat seizoen twee van The Diplomat in première op Netflix.

Lees ook
12 grote Netflix-series krijgen in 2025 een nieuw seizoen: dit zijn ze allemaal
Er zijn al 12 grote Netflix-series die zeker terug zullen komen in 2025.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?

Critici op Rotten Tomatoes noemen Sweetpea de meest verslavende serie van dit moment.

Ben je op zoek naar een nieuwe serie, maar weet je niet welk verhaal de moeite waard is? Geen zorgen! De beste critici op Rotten Tomatoes staan voor je klaar. Zij zijn de eersten die een nieuw project zien en vervolgens hun ongezouten mening geven. Wat vinden ze eigenlijk van de opkomende Sweetpea?

Sweetpea is gebaseerd op het gelijknamige boek van CJ Skuse. De schrijfster heeft samen met maker Kirstie Swain en regisseur Ella Jones het verhaal tot leven gebracht. De cast bestaat uit onder andere Ella Purnell als Rhiannon Lewis, Nicôle Lecky en Jon Pointing.

Rotten Tomatoes


In Sweetpea probeert Rhiannon aan haar jeugd te ontsnappen om een nieuw leven op te bouwen als een volwassene. Ze lijkt alles op orde te hebben. Ze heeft een goede baan, een vriend en een hond. Echter, haar hele leven verandert met één ontmoeting.

Rhiannon wordt omschreven als iemand die niet veel indruk maakt, maar volgens de critici op Rotten Tomatoes doet Sweetpea dat juist wel. De serie domineert de lijsten namelijk met een perfecte score van 100% op het moment van schrijven.

Ongelooflijk verslavend


Volgens criticus Branyan Towe van Loud and Clear Reviews is de serie ongeloofelijk verslavend. Hij geeft zijn complimenten aan Ella Purnell: "Ze zal je doen verlangen naar een fantastisch, zenuwslopend en komisch verhaal tot het einde."



Carly Lane van Collider schrijft dat Sweetpea de beste is in dit genre. Ze vervolgt haar recensie door te benoemen dat de serie tot het einde verslavend blijft.

Lees ook
Van 'Fallout' naar drama: deze actrice duikt in compleet nieuwe tv-serie avontuur
De actrice kan weer een compleet andere rol toevoegen aan haar cv.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.