search

Ons nieuws van zondag 13 oktober 2024

'A Knight of the Seven Kingdoms' zal de fout van deze fantasy-trilogie niet maken
Series / Nieuws

'A Knight of the Seven Kingdoms' zal de fout van deze fantasy-trilogie niet maken

Gezien de enorme populariteit van de franchise is er een mogelijke valkuil.

Veel fans kijken uit naar de verfilming van George R.R. Martins novelles over "Dunk and Egg", oftewel Ser Duncan en zijn schildknaap Aegon. De verhalen spelen zich tussen House of the Dragon en Game of Thrones af.

De novelles zijn lichter van toon en laten de lezer dieper kennismaken met de wereld van Westeros. Het risico bestaat dat een verfilming het bronmateriaal te zeer uitstrekt, zoals dit met de 'Hobbit'-films gebeurde. A Knight of the Seven Kingdoms heeft echter minder budget vergeleken met de fantasy-films, waardoor dit stukken minder waarschijnlijk is.

Vergelijking


George R.R. Martins "Een Lied van IJs en Vuur" is duidelijk geïnspireerd op Tolkiens magistrale "In de Ban van de Ring" en je kunt de vergelijking doortrekken, waarbij "Verhalen van Dunk en Ei" op een lijn zit met "De Hobbit". Het laatstgenoemde boek werd als trilogie verfilmd, wat velen geen verstandige keuze vonden.

Tolkiens boek over Bilbo's avonturen was per slot van rekening niet erg lang. Hoewel de films succesvol waren, zijn velen van mening dat het verhaal te zeer is uitgerekt en zo te dun werd. Ook werd de luchtigere sfeer van "De Hobbit" niet goed overgebracht.

De eerste novelle, "De Hagenridder", telt ongeveer 160 pagina's en je kunt je afvragen of een seizoen van zes afleveringen niet teveel is. Als we Martin zelf mogen geloven, is dit niet iets om bezorgd over te zijn. Op zijn blog geeft de schrijver aan dat het budget "een stuk kleiner" vergeleken met Game of Thrones en House of the Dragon.




Daarnaast gaf de schrijver aan erg tevreden te zijn over de ruwe versie van de eerste aflevering, die aan hem getoond is. Het ziet er dus goed uit voor A Knight of the Seven Kingdoms.

Waar en wanneer te zien?


A Knight of the Seven Kingdoms wordt in de loop van 2025 verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's 'The Witcher' geven de serie een compleet ander gezicht
Series / Foto's

Nieuwe foto's 'The Witcher' geven de serie een compleet ander gezicht

Netflix werkt hard aan het langverwachte vierde seizoen van de fantasy-serie.

2025 wordt een spannend jaar voor fans van The Witcher. Dan gaat namelijk het langverwachte vierde seizoen van de verfilming van de boeken van Andrzej Sapkowski van start. Een seizoen dat bij voorbaat al bijzonder is.

Hoofdrolspeler en Witcher van beroep Geralt of Rivia zal namelijk niet langer gespeeld worden door fanfavoriet Henry Cavill. De Britse acteur verliet de serie na seizoen 3.

Geralt of Rivia


Cavill wordt vervangen door de Australische acteur Liam Hemsworth. In een setje setfoto's die recentelijk zijn verschenen krijgen we een goede blik op de nieuwe Geralt of Rivia. Ook zien we een aantal andere karakters, waaronder het personage van Laurence Fishburne.

De foto's vind je onderaan dit artikel. The Witcher is momenteel nog bezig met het filmen van seizoen 4. Na een korte pauze zullen cast en crew begin 2025 weer aan het werk gaan om het vijfde en laatste seizoen te filmen.

2025


De eerste drie seizoenen van The Witcher – alsmede de prequel The Witcher: Blood Origin – zijn te zien op Netflix. Seizoen 4 verschijnt waarschijnlijk ergens in de tweede helft van 2025 op de streamingsdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt laatste seizoen aan van langlopende fantasyserie
Series / Nieuws

Netflix kondigt laatste seizoen aan van langlopende fantasyserie

De populaire Japanse anime nadert het einde en het belooft er heftig aan toe te gaan.

Het nieuwste seizoen van My Hero Academia zal relatief snel te zien zijn. De studio die verantwoordelijk is voor de serie heeft aangekondigd wanneer de fans het achtste seizoen kunnen verwachten.

Het nieuwste seizoen gaat in 2025 van start en dit is tevens het laatste seizoen. De trailer kun je hier bekijken.

Normaal


De serie is gebaseerd op de manga van Kōhei Horikoshi, die van 2014 tot augustus 2024 liep. Superkrachten zijn doodnormaal in deze wereld en je bent dus bijzonder als je deze niet hebt.

De hoofdpersoon Izuku "Deku" Midoriya is iemand zonder krachten, oftewel zonder Quirks. Hij weet echter de aandacht te trekken van een superheld waardoor hij naar een academie gestuurd wordt om zo te leren om een superheld te worden.

Tijd winnen


Het slotseizoen belooft een dure productie te worden, met de nodige losse eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden. Toshinori "All Might" Yagi heeft zijn bijzondere 'Iron Man' kostuum en wil proberen om meer tijd te winnen.



Het achtste seizoen van My Hero Academia wordt in 2025 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' keert aankomende week eindelijk terug!
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' keert aankomende week eindelijk terug!

Na twaalf seizoenen The Big Bang Theory en zeven seizoenen Young Sheldon komt er een spin-off.

Na de prequelserie Young Sheldon, die eerder dit jaar werd afgerond met het zevende seizoen, komt er nu een spin-off van The Big Bang Theory, inclusief een aantal bekende gezichten uit de prequel.

De serie heet Georgie & Mandy's First Marriage en richt zich - zoals de titel al omschrijft - op de jonge getrouwde ouders Georgie Cooper (Montana Jordan) en zijn vrouw Mandy McAllister (Emily Osment).

Terugkerende gezichten


Georgie & Mandy's First Marriage laat zien hoe de twee "omgaan met de uitdagingen van volwassenheid, ouderschap en huwelijk". De serie is opgenomen voor een live publiek op het podium waar ook The Big Bang Theory werd opgenomen, bij Warner Bros. Studios in Californië.

Andere rollen komen van Will Sasso (Jim McAllister) en Rachel Bay Jones (Audrey McAllister). Ook Zoe Perry, Annie Potts en Raegan Revord zijn te zien als Mary Cooper, Constance "Connie" Tucker en Melissa "Missy" Cooper. Ze waren allemaal te zien in Young Sheldon.


De eerste aflevering The 6:10 to Lubbock wordt volgende week donderdag 17 oktober op de zender CBS uitgezonden. Het is nog onbekend welke streamingdienst in Nederland Georgie & Mandy's First Marriage vertoont.



Lees ook
Nieuwe serie in de wereld van 'The Big Bang Theory'? Hoofdrolspeler is niet echt enthousiast
Nu 'Young Sheldon' ten einde komt, zou HBO naar verluidt aan een nieuwe serie werken.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijken of skippen? Is 'Outer Banks' seizoen 4 de moeite waard? Recensies geven antwoord
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Is 'Outer Banks' seizoen 4 de moeite waard? Recensies geven antwoord

Blijft seizoen 4 van Outer Banks populair met spannende verhaallijnen? Lees hier de recensies van Rotten Tomatoes.

Het is 2020 en iedereen zit thuis in de verplichte quarantaine, maar gelukkig komt er een nieuwe serie uit op Netflix: Outer Banks. In een mum van tijd ben je groot fan en nu, vier jaar later, ben je van plan om het vierde seizoen te gaan kijken. De beste critici op Rotten Tomatoes hebben alvast hun oordeel gedeeld.

Outer Banks is een avonturistisch mysterie, gemaakt door Josh en Jonas Pate en Shannon Burke. Onlangs is het eerste deel van het vierde seizoen uitgekomen, maar is dit eigenlijk net zo goed als de voorgaande seizoenen?

Rotten Tomatoes


In Outer Banks zijn een groep Pogue-tieners vastbesloten om een stapel goud te bemachtigen. Echter, de rijkste man van hun eiland heeft hetzelfde idee. Ze raken verwikkeld in een complexe klassenstrijd. Wat hebben de Pogues over voor dit geld?

Seizoen 1 kreeg in 2020 een geweldige kijkersscore van 85% en seizoen 2 werd door critici op Rotten Tomatoes zelfs beloond met 86%. Nu blijven ook de positieve recensies van seizoen 4 binnenstromen.

Rudy Pankow als schrijver


In seizoen 4 schittert Rudy Pankow niet alleen als JJ, maar ook door zijn bijdrage achter de schermen als schrijver. Criticus Ricky Valero van FandomWire schrijft hierover:

"Rudy Pankow schittert als de schrijver van Outer Banks en omarmt de absurditeit van het verhaal. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat deel 1 van de serie weer op de rails is."



Felipe Rangel van Screen Rant schrijft in zijn recensie dat de chemie tussen alle Pogues het hart van Outer Banks is. Volgens hem is dit de focus van seizoen 4, waardoor de serie erin is geslaagd om "opnieuw een spannende schattenjacht" te creëren.

Lees ook
Eerste recensies duistere serie 'Sweetpea': kijken of skippen?
Critici op Rotten Tomatoes noemen Sweetpea de meest verslavende serie van dit moment.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit detail uit 'Miami Vice' weet eigenlijk helemaal niemand
Series / Specials

Dit detail uit 'Miami Vice' weet eigenlijk helemaal niemand

Don Johnson speelde de rol van Sonny Crockett, een naam die voor 'Miami Vice' als eens voorkwam.

Een van de populairste series uit de jaren 80 is Miami Vice met Don Johnson en Philip Michael Thomas in de hoofdrollen. Johnson speelde de rol van James "Sonny" Crockett en Thomas de rol van Ricardo "Rico" Tubbs. Het was echter niet in Miami Vice dat de naam Sonny Crockett voor het eerst voorkwam.

Miami Vice werd gemaakt door Anthony Yerkovich en geproduceerd door Michael Mann, en liep van 1984 tot 1989. In tegenstelling tot standaard politieseries maakte Miami Vice sterk gebruik van de New Wave-cultuur uit de jaren 80 en staat het bekend om de integratie van hedendaagse pop- en rockmuziek en stijlvolle of gestileerde visuals.

Verhaal


Johnson en Thomas spelen in Miami Vice twee rechercheurs van de Metro-Dade politie die undercover werken in Miami, waar de serie ook gefilmd werd. In lijn met de titel van de serie richten de meeste afleveringen zich op het bestrijden van drugshandel en prostitutie.

Afleveringen eindigen vaak in een intens vuurgevecht, waarbij meerdere criminelen omkomen voordat ze kunnen worden opgepakt. Een ondertoon van cynisme en zinloosheid loopt door de hele serie. De rechercheurs verwijzen herhaaldelijk naar het "Whac-A-Mole"-karakter van de drugshandelbestrijding, waarbij drugskartels snel worden vervangen door nieuwe groepen nadat anderen zijn opgepakt.

Sonny Crockett


Het personage van Johnson, Sonny Crockett, was te zien in elke aflevering van Miami Vice behalve eentje uit seizoen vijf. Crockett verschijnt voor het eerst in de pilotaflevering van Miami Vice als een undercoveragent die een Colombiaanse drugsbaas opspoort. Terwijl hij undercover is, ontmoet hij Ricardo "Rico" Tubbs (Thomas), een undercoveragent van de NYPD, die ook op zoek is naar een drugsdealer en politieagentenmoordenaar.



Dit was echter niet de eerste keer dat we een personage te zien kregen met de naam Sonny Crockett. Voordat hij Miami Vice bedacht, was Yerkovich schrijver en producent van de serie Hill Street Blues. In 1983, een jaar voordat Miami Vice in première ging, verscheen acteur Dennis Burkley in vier afleveringen van Hill Street Blues, waarin hij een racistische biker speelde met de naam Sonny Crockett.

Kijken?


Toevallig verschijnt Gregory Sierra, die later de baas van Crockett speelt in Miami Vice, in dezelfde afleveringen van Hill Street Blues. De bekendste Sonny Crockett blijft wel die gespeeld door Johnson in Miami Vice. Deze rol maakte van Johnson een wereldster en het blijft zijn bekendste en populairste rol.



Wil je Miami Vice zien? Je kan de serie bekijken op Prime Video en je kan de volledige serie ook kopen op dvd.

Lees ook
Jean-Claude Van Damme zou zich schamen voor deze scifi-serie: 0% op Rotten Tomatoes
De serie 'Timecop' uit 1997 is gebaseerd op de succesvolle Jean-Claude Van Damme-film 'Timecop'.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Neppe 'Squid Game'-versie van één van de bekendste Youtubers keihard onder vuur
Series / Celebrity

Neppe 'Squid Game'-versie van één van de bekendste Youtubers keihard onder vuur

MrBeast ligt onder vuur na beschuldigingen van misbruik en onveilige omstandigheden in zijn nieuwste show Beast Games en zijn variant van Squid Game.

De populaire YouTuber MrBeast, oftewel James Donaldson, ligt momenteel onder vuur vanwege zijn nieuwe show Beast Games. Eerder kreeg hij ook al kritiek tijdens de opnames van zijn versie van Squid Game, waar beschuldigingen van misbruik en onveilige situaties naar voren kwamen.

Voor degenen die MrBeast niet kennen: hij is een van de grootste YouTubers ter wereld met miljoenen abonnees. Zijn video's staan bekend om extreme uitdagingen waarbij deelnemers grote geldbedragen kunnen winnen, zoals "Last To Leave Circle Wins $500,000". Daarnaast is hij ook geliefd vanwege zijn goede daden, zoals het planten van 20 miljoen bomen.

Van kijkcijfers naar aanklachten.


Een van zijn bekendste video's is zijn variant op de Koreaanse serie Squid Game. In de originele serie spelen wanhopige mensen dodelijke spellen om hun schulden af te lossen. MrBeast creëerde een versie zonder geweld, waarin deelnemers om $456.000 streden. Zijn nieuwe show Beast Games, gemaakt in samenwerking met Amazon Prime, biedt een nog grotere prijs van 5 miljoen dollar aan 1.000 deelnemers die extreme uitdagingen aangaan.

Echter, wordt MrBeast nu beschuldigd door vijf vrouwelijke deelnemers van Beast Games, die een aanklacht hebben ingediend. Ze stellen dat de deelnemers onder slechte omstandigheden moesten leven, met te weinig voedsel en slaap. Zo kregen sommigen alleen een hardgekookt ei en wat groenten als avondeten.

MrBeast onder vuur: kritiek en comeback


Daarnaast wordt er gesproken over een cultuur van misogynie en seksisme binnen de show, wat de competitie oneerlijk zou hebben gemaakt voor vrouwen. Ook moesten verliezers hun troostprijs van $1.000 weer inleveren na de opnames. Tijdens zijn Squid Game-variant hadden deelnemers zelfs twee uur lang geen toegang tot hun medicatie.




MrBeast heeft gereageerd op de beschuldigingen en zegt deze serieus te nemen. Hij laat weten dat hij bereid is te onderzoeken wat er precies tijdens de opnames is gebeurd, en benadrukt het belang van een eerlijke en veilige omgeving voor alle deelnemers. Ondertussen verschijnen er wel nog video's op youtube, de toekomst van zijn show Beast Games hangt echter af van het onderzoek maar zal tot nu toe nog verschijnen op Amazon Prime.

Lees ook
Premièredatum 'Squid Game' seizoen 2 officieel bekendgemaakt én meer over het vervolg
Netflix plaatst een nieuwe trailer en komt met nog meer berichten over de hit.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volg het nieuwste op NPO Start: Spraakmakende releases om deze week te bekijken
Series / Release-lijsten

Volg het nieuwste op NPO Start: Spraakmakende releases om deze week te bekijken

Het wordt een spannende, vermakelijke en vooral muzikale week op de Nederlandse omroep.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Boerderij van Dorst


Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Release: Seizoen 4 - aflevering 2 | Genre: Reality-TV / Human Interest | Kijk op: NPO Start

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen om wat bewuster met de aarde om te gaan. Raven ontvangt twee BN'ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.



Oogappels


Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Release: Seizoen 6 - aflevering 1 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Over puberstress en ouderleed: vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.



Beste zangers


Verschijnt op: Zaterdag 19 oktober | Release: Seizoen 17 - aflevering 6 | Genre: Reality-TV / Muziek | Kijk op: NPO Start

Verschillende artiesten leren elkaar op een andere manier kennen en verdiepen zich in elkaars repertoire. Onder leiding van Jan Smit staat er één van de artiesten centraal, die zijn of haar grootste en meest gekoesterde liedjes uitleent.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

13 oktober: ARIA (seizoen 3 - aflevering 7) - Talentenjacht - Tien talentvolle kandidaten wordt het vuur aan de vocale schenen gelegd met uitdagende zangopdrachten. Wie beheerst het grote operarepertoire? Wie vertolkt de grote operarollen overtuigend? Wie heeft het lef en de uitstraling om de nieuwe operaster te worden?

14 oktober: Kamp van Koningsbrugge (seizoen 6 - aflevering 7) - Reality-TV - Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.

14 oktober: Nederlandse bouwkunst door de ogen van Paul Rem (seizoen 2 - aflevering 5) - Documentaire / Cultuur - Architectuurhistoricus Paul Rem neemt u tijdens een stadwandeling mee langs de parels van verschillende steden en vertelt u meer over de historie van de Nederlandse bouwkunst.

15 oktober: De rijdende rechter (aflevering 4) - Reality-TV - In Nederland is het wettelijk mogelijk dat een rechter ook buiten de officiële kanalen om bindende beslissingen geeft. Dit kan echter alleen als beide partijen hiermee akkoord gaan. Van deze regeling wordt door mr. John Reid in De rijdende rechter gebruikgemaakt.

16 oktober: Oogappels (seizoen 6 - aflevering 1) - Drama - Over puberstress en ouderleed: vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.

18 oktober: 2 voor 12 (seizoen 58 - aflevering 25) - Spelprogramma - Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's het tegen elkaar opnemen in twaalf vragen. Wie heeft de meeste vragen goed en raadt het woord?

19 oktober: The Connection (seizoen 4 - aflevering 6) - Kennisquiz - Kennisquiz waarin alles draait om één antwoord. Drie bekende Nederlanders proberen in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen. Alle juiste antwoorden van elke ronde staan in verband met elkaar én leiden naar één allesomvattend antwoord. Alles heeft een link met elkaar.

Lees ook
Vier NPO Start kijktips die je niet mag missen: spannende en verrassende series
Ontdek vier kijktips op NPO Start waarvan sommige zelfs gratis en zonder abonnement te zien zijn.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe releases op Prime Video: Wat je komende week absoluut moet streamen
Series / Release-lijsten

Nieuwe releases op Prime Video: Wat je komende week absoluut moet streamen

Hou je van reality-TV, magische animatieseries en spanning? Stem dan komende week af op Prime Video.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter


Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Release: Seizoen 2 - aflevering 7 | Genre: Reality-TV | Kijk op: Prime Video

In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen.



The Legend of Vox Machina


Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Release: Seizoen 3 - aflevering 7-9 | Genre: Animatie / Actie | Kijk op: Prime Video

Ze zijn luidruchtig, schorem, buitenbeentjes die huursoldaten zijn geworden. Vox Machina heeft meer interesse in snel geld en goedkoop bier dan het beschermen van het rijk. Maar als het koninkrijk wordt bedreigd door kwaad ziet deze onstuimige ploeg in dat alleen zij het recht kunnen herstellen.



The Devil's Hour


Verschijnt op: Zaterdag 19 oktober | Release: Seizoen 2 | Genre: Drama / Mysterie / Thriller | Kijk op: Prime Video

Peter Capaldi en Jessica Raine spelen de hoofdrollen in deze aangrijpende, zesdelige, psychologische thrillerserie. Lucy wordt iedere nacht precies om 3.33 uur wakker. De dingen in haar leven kloppen al heel lang niet meer. Maar er zijn antwoorden, aan het einde van een spoor van bloederige moorden.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

18 oktober: Magilumiere Magical Girls Inc. (seizoen 1 - aflevering 3) - Animatie / Drama / Komedie - Magical Girls: cool, sterk, echt een droombaan. Studente Kana Sukagari is op zoek naar een baan, zonder veel succes. Op een dag is ze betrokken bij een aanval door een 'Kaii'. Stoere Magical Girl Hitomi Koshigaya komt te hulp. Kana gebruikt haar uitstekende geheugen om haar te helpen. Ingehuurd door Magilumiere Magical Girls Inc. als Magical Girl, zet Kana haar eerste stap in de werkende wereld.

Lees ook
Deze week op streaming: 3 topseries debuteren die je niet mag missen
Kijk snel naar deze selectie om te zien welke titels je op je watchlist moet zetten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt opnieuw een bekende serie na slechts 2 seizoenen
Series / Nieuws

Netflix cancelt opnieuw een bekende serie na slechts 2 seizoenen

Het lijkt erop dat de serie het slachtoffer is geworden van een gebrek aan kijkcijfers.

Netflix trekt de stekker uit Unstable, de komedieserie met Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe in de hoofdrollen. Het tweede seizoen is nog maar net verschenen, maar wist de hoge verwachtingen niet waar te maken.

Het nieuws, dat volgens bronnen al aan de crew is doorgegeven, komt niet als een verrassing. Seizoen twee, dat op 1 augustus verscheen, wist namelijk niet in de Netflix Top 10 te komen. Dit betekent dat de serie in het openingsweekend minder dan 1,4 miljoen keer werd bekeken en in de eerste volledige week minder dan 1,3 miljoen keer.

Slachtoffer van de gevreesde formule


Netflix baseert zijn beslissingen over verlengingen op een afweging tussen kijkcijfers en kosten. Volgens insiders waren de producenten al stilletjes aan het onderzoeken of de serie elders ondergebracht kon worden.

Rob Lowe heeft goede connecties met Fox, waar hij een exclusieve overeenkomst heeft. Hij presenteert en produceert daar de spelshow The Floor en is betrokken bij de serie 9-1-1: Lone Star. Er zijn pogingen gedaan om Unstable bij Fox onder te brengen, maar dat is tot op heden niet gelukt.

Authentieke relatie


Unstable is bedacht door Rob Lowe, John Owen Lowe en Victor Fresco. De serie draait om een introverte zoon (gespeeld door John Owen Lowe) die bij zijn excentrieke vader (Rob Lowe) in diens biotechbedrijf gaat werken, om zowel hem als het bedrijf van de ondergang te redden.



De dynamiek tussen vader en zoon is geïnspireerd op hun grappige interacties op sociale media, waar John Owen zijn vader regelmatig op de hak neemt.

Lees ook
IJzersterk ontvangen serie na één seizoen gecanceld door Netflix
Dead Boy Detectives heeft geen langer leven in het 'Sandman Universe' van Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.