search

Ons nieuws van woensdag 16 oktober 2024

Spannende Netflix Original is direct een van de grootste hits van het jaar
Series / Nieuws

Spannende Netflix Original is direct een van de grootste hits van het jaar

Het vierde seizoen van Outer Banks is gestart op Netflix en gelijk goed bekeken.

Netflix heeft weer een kijkcijferhit te pakken, aangezien de nieuwste Netflix Original direct op de eerste plaats in de Top 10 staat. De tienerserie Outer Banks doet het goed en houdt de andere nieuwe Netflix-series Inganno en Nobody Wants This van de bovenste plaats.

Van Outer Banks verschenen op 10 oktober de eerste vijf afleveringen online op Netflix. De volgende vijf en laatste van het vierde seizoen kun je in november gaan bingewatchen.

Sterke ontvangst


De eerste twee seizoenen van de avonturenserie werden al netjes ontvangen, maar het derde seizoen leek met name teleur te stellen. Het nieuwe seizoen lijkt het beste tot op heden, gezien de 100 procent op Rotten Tomatoes.

"Nu de serie een stuk meer drama belooft in aankomende afleveringen, zijn de Pogues en Outer Banks Seizoen 4 op een goed spoor," schrijft Therese Lacson van Collider. "We zullen zien of dat zo blijft."

Nu te zien


Wil je graag het vierde seizoen van Outer Banks zien? Het eerste deel staat nu op Netflix. Vanaf 7 november kijk je de afrondende reeks afleveringen van het nieuwste seizoen.



De synopsis van Netflix: Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

Lees ook
Noteer alvast: Deze veelbelovende Britse thriller wordt een van de grootste hits op Netflix in 2025
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Super spannende suspensethriller verovert het publiek én de Top 10 van HBO Max
Films / Nieuws

Super spannende suspensethriller verovert het publiek én de Top 10 van HBO Max

Een mysterieuze plek blijkt de oorzaak van onverklaarbare verdwijningen door de jaren heen.

Op 10 oktober is op HBO Max de thriller Caddo Lake in première gegaan. Deze film wordt omschreven als "horror, mystery en suspense" en staat op de eerste plaats in de Top 10.

M. Night Shyamalan is de producent en het verhaal is ontwikkeld door Celine Held en Logan George. Het tweetal heeft ook het scenario geschreven en is verantwoordelijk voor de regie. De hoofdrollen worden gespeeld door Dylan O'Brien, Eliza Scanlen en Caroline Falk.

Ontvangst


Rotten Tomatoes laat zien dat de thriller positief ontvangen wordt. Op de Tomatometer toont een score van 79% . De publieksscore is iets hoger: de Popcornmeter wijst 81% aan.

Criticus William Bibbiani (TheWrap) schrijft het volgende: "Het [verhaal] is intelligent opgebouwd en alles valt mooi samen, ondanks het feit dat het al gauw ingewikkeld wordt. Je bent in goede handen bij de schrijvers/regisseurs George en Held, want ze hebben alles goed doordacht".

Waar te zien?


Je kunt Caddo Lake nu streamen op HBO Max.



Synopsis: wanneer een 8-jarig meisje op een dag spoorloos verdwijnt, in de buurt van het Caddo-meer, blijken diverse verdwijningen en sterfgevallen door de jaren heen met elkaar samen te hangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk wordt deze spannende Scandinavische misdaadserie afgerond
Series / Specials

Eindelijk wordt deze spannende Scandinavische misdaadserie afgerond

Het tweede deel van 'Ikke et ord' seizoen 1 staat deze week op SkyShowtime.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk verschijnt deze week het tweede deel van Ikke et ord seizoen 1. In dit artikel beantwoorden wij 5 vragen over de misdaadserie, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Waar gaat Ikke et ord over?


Het idyllische kleine stadje Vesterløv lijkt vredig te zijn. Er gebeurt bijna nooit iets op het vlak van misdaad. Daar komt alleen plotseling verandering in wanneer tijdens een langverwacht worsteltoernooi de jonge getalenteerde worstelaar Liam op brute wijze vermoord wordt.

De gerespecteerde coach Lars belandt in een web van beschuldigingen en complotten, waardoor er steeds meer geheimen uit het stadje aan het daglicht komen. Zijn vrouw Charlotte zit dan weer in een gevaarlijke relatie met de politieagent die het onderzoek leidt.

Uit welk land komt de serie?


Ikke et ord is een Deense serie. De titel van de serie betekent letterlijk vertaald geen woord.

Wie spelen er in de serie?


In de serie zien we Josephine Park als Charlotte (Skruk), Jakob Cedergren (The Guilty) als Lars, Jacob Lohmann (Vanskabte Land) als John en Joen Højerslev (Kaldet) als Anders.



Komt er een tweede seizoen van de serie?


Het lijkt er sterk op dat Ikke et ord na seizoen 1 deel 2 een afgerond verhaal zal zijn. Het is dus niet waarschijnlijk dat er een tweede seizoen komt.

Voor wie is dit een aanrader?


Deze kun je absoluut niet gemist hebben als je houdt van Scandinavische thrillers en misdaadseries, zoals The Bridge, The Killing, Bordertown en Those Who Kill. Als je houdt van een klassiek moordmysterie is dit bovendien ook een aanrader.

Seizoen 1 deel 2 van Ikke et ord is vanaf 17 oktober te bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft': de games waren nooit zo saai
Recensie

'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft': de games waren nooit zo saai

Netflix heeft een paar uitstekende animatieseries gebaseerd op geliefde videogames, maar deze hoort daar niet bij.

Regie: Julie Olson, Giselle Rosser, Cassie Urban | Cast (stemmen): Hayley Atwell (Lara Croft), Charles Devereaux (Richard Armitage), Earl Baylon (Jonah Maiava), Allen Maldonado (Zip), Zoe Boyle (Camilla Roth), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 23-35 minuten | Jaar: 2024

Verfilmingen van videogames zijn in Hollywood niet langer vervloekt tot de middelmaat. Netflix heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd, met succesvolle bewerkingen van Castlevania en Arcane. Aldus waren er hoge verwachtingen voor een door Netflix geproduceerde animatieserie gebaseerd op de iconische Tomb Raider-franchise. Het eindresultaat valt echter stevig tegen.

Lara Croft was niet het eerste vrouwelijke hoofdpersonage in een videogame, maar wel de eerste van haar soort die de wereld in vuur en vlam zette. Toen Tomb Raider in 1996 uitkwam voor de eerste PlayStation, sloegen gamers steil achterover van de realistische 3D-animaties en het toffe Indiana Jones-achtige avontuur. Oké, vandaag de dag zien de Tomb Raider-games uit de jaren negentig er spuuglelijk uit (gelukkig zijn er goede remasters beschikbaar), maar dat geldt zeker niet voor de recentere games.

In 2013 kreeg de Tomb Raider-reeks een reboot die uitgroeide tot een nieuwe trilogie, met een serieuzere, grimmigere verhaallijn. Ook kreeg Lara hierin wat meer... ehm, realistischere proporties en een stuk meer persoonlijkheid. Tomb Raider: The Legend of Lara Croft borduurt voort op deze nieuwe trilogie. In deze animatieserie is de Britse avonturier inmiddels een eersteklas archeoloog en grafrover, maar toch slaat het noodlot toe.

Lara moet toezien hoe haar mentor om het leven komt, waarna ze verslagen huiswaarts keert en heel haar hebben en houden in de uitverkoop gooit. Haar dagen als avonturier lijken voorbij, totdat ze lucht krijgt van een complot om met een reeks artefacten de wereld te veroveren. En dus trekt ze de bergschoenen en tanktop weer aan om achter de schurken aan te gaan.

De artefacten die Lara en haar rivaal zoeken hebben magische krachten die de verzamelaar alsmaar sterker maken. Daarmee hebben ze wel erg veel weg van de Infinity Stones uit de Marvel-films. Ook hoef je niet veel James Bond-films te hebben gezien om de schurk te herkennen; je kunt gewoon afgaan op zijn grote grijze baard en prominente litteken. Maar Tomb Raider is nooit bijster origineel geweest, dus deze clichés vallen dit Netflix-avontuur niet echt kwalijk te nemen.

Nee, waar deze serie vooral punten verliest, is in de uitvoering. De acht afleveringen zijn gewoon... saai. Bijna alle bijpersonages zijn totaal inwisselbaar of irritant en de muziek maakt nul indruk. De animatie ziet er op het eerste gezicht prima uit – een mix van anime en Amerikaanse stripboeken – maar de gezichten hebben weinig expressie en met uitzondering van een paar indrukwekkende actiescènes bewegen de lichamen zich houterig, wat er soms ronduit raar uitziet. Best een flater van Netflix, dat een reputatie heeft opgebouwd als leverancier van goede animatie.

De casting van Hayley Atwell (Peggy Carter in de Marvel-films en gelijknamige serie) als Lara is een prima keus en ze doet duidelijk haar best om wat van het hoofdpersonage te maken. Maar het feit blijft dat je beter de Tomb Raider-games kunt spelen dan deze saaie serie je tijd gunnen. Zelfs de Tomb Raider-films met Angelina Jolie zijn leuker. Die hadden tenminste wat zelfspot en meer geslaagde humor.

Er zit veel meer in de Tomb Raider-franchise dan The Legend of Lara Croft laat zien. De eerste games uit de jaren negentig en vroege eenentwintigste eeuw hadden een speelsheid en inventiviteit, omdat de makers grotendeels nieuwe 3D-gamemechanieken aan het ontdekken waren. De nieuwe trilogie is serieuzer en bevat een interessanter geschreven en geacteerde Lara Croft. Maar deze animatieserie volgt het goede voorbeeld van de oude noch de recente games.



Tomb Raider: The Legend of Lara Croft is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ben je klaar met 'Beetlejuice Beetlejuice'? Kijk dan deze vergelijkbare duistere serie op Netflix
Series / Featured

Ben je klaar met 'Beetlejuice Beetlejuice'? Kijk dan deze vergelijkbare duistere serie op Netflix

Jenna Ortega schittert in Beetlejuice Beetlejuice, maar ook in de perfecte aanader.

Winona Ryder en Jenna Ortega hebben de show gestolen in de gloednieuwe Beetlejuice Beetlejuice. Heb je deze film in de bioscoop gezien en ben je helemaal van je stoel geblazen? Dan hebben wij de perfecte aanrader voor jou.

Beetlejuice Beetlejuice is de sequel van Burton's Beetlejuice uit 1988 en vertelt het verhaal van de familie Deetz. Ze zijn nu teruggekeerd naar Winter River nadat Charles onverwacht gestorven is. Astrid ontdekt ondertussen een portaal en opent per ongeluk het hiernamaals.

De perfecte aanrader


Een ander project dat mysterie en het bovennatuurlijke combineert, is Wednesday. Ook in deze serie schittert Jenna Ortega in de hoofdrol. Nu als Wednesday Addams onder de regie van Tim Burton.

Het verhaal is gebaseerd op de verhalen van Charles Addams over de Addams familie. Wednesday is niet Burtons eerste project over de Addams familie. Hij regisseerde in 1991 al The Addams Family.

Het plot


Jenna Ortega speelt Wednesday Addams, de dochter van Gomez en Morticia Addams. Ze wordt overgeplaatst naar Nevermore Academy, een middelbare school voor al het bovennatuurlijke. Door haar paranormale gave ontdekt Wednesday een moordmysterie, dat ze besluit op te lossen.



De serie werd heel goed ontvangen door critici en kijkers op Rotten Tomatoes. De serie kreeg namelijk scores van 73% en 85%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze vergeten scifi-serie op Disney+ is meer dan de moeite waard
Series / Specials

Deze vergeten scifi-serie op Disney+ is meer dan de moeite waard

Joss Whedon bedacht zowel de serie zelf als de vervolgfilm die gemaakt werd.

De serie Firefly is een kruising tussen een space opera en een western, die razend populair was toen deze in 2002 voor het eerst werd uitgezonden. Het verhaal speelt zich af in de 26e eeuw, waar de bemanning op een ruimteschip leeft. Ze zijn een groep die zich feitelijk aan de marges van de maatschappij bevindt en hun kostje bij elkaar scharrelt.

Whedon is de bedenker en de schrijver van Firefly. Daarnaast produceerde hij de serie samen met Tim Minnear, en regisseerde meerdere afleveringen. De hoofdrollen worden gespeeld door Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Adam Baldwin, Morena Baccarin, Jewel Staite, Ron Glass, Sean Maher en Summer Glau.

Curieuze geschiedenis


De serie heeft een nogal curieuze geschiedenis. Firefly werd destijds uitgezonden door de Amerikaanse zender Fox en kreeg prima reacties. Op Rotten Tomatoes geeft het publiek een bijna perfecte score van maar liefst 97%. Ondanks de populariteit besloot Fox dat de stekker eruitging. Jaren later sprak Whedon over de creatieve meningsverschillen met de zender. Hogerhand vond de toon te donker en wilde liever hoofdpersonages die hoger op de maatschappelijke ladder stonden in plaats van de personages in de serie zelf.

Het eerste seizoen werd in eerste instantie niet volledig uitgezonden, aangezien Firefly van de buis werd gehaald nadat elf van de in totaal veertien afleveringen waren uitgezonden. Pas nadat de serie op dvd uitkwam konden de fans smullen van het volledige eerste seizoen. De protesten hadden op een ander terrein echter wel resultaat: in 2005 werd de film Serenity gemaakt, waarin alle hoofdrolspelers terugkeerden. Deze film vormde de afsluiting van de serie. Firefly won in 2003 een Emmy Award in de categorie Beste Visuele Effecten en wordt gezien als een productie die te vroeg geëindigd is.

Synopsis


Malcolm "Mal" Reynolds (Nathan Fillion) is de kapitein van het ruimteschip de Serenity. Dit is een schip uit de firefly-category, aangezien het de vorm heeft van een vuurvlieg. In de 26e eeuw is er op aarde een federale regering, die bestaat uit de Amerikaanse en de Chinese overheid, nadat er een burgeroorlog heeft gewoed. Sommigen van Mals bemanningsleden hebben in deze burgeroolog meegevochten, waarna ze gekozen hebben voor een bestaan aan de marges. Hun avonturen zijn met recht een mix van scifi en western, wat goed te merken was in de visuele vormgeving van Firefly en de stijl van de dialogen. Whedon zei destijds het volgende over de serie: "Er is in de toekomst weinig veranderd. De technologie is vooruitgegaan, maar de mensheid worstelt nog steeds met dezelfde problemen".



Kijk Firefly op Disney+: de vervolgfilm Serenity is te zien op Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Netflix-film zet je op je puntje van je stoel: "The Dead Ones" achtervolgen alles en iedereen
Films / Specials

Nieuwe Netflix-film zet je op je puntje van je stoel: "The Dead Ones" achtervolgen alles en iedereen

Vanaf deze week bekijk je op Netflix de nieuwe zombiefilm 'Outside'.

Netflix komt deze week weer met een film die jouw weekend een stuk spannender gaat maken. De post-apocalyptische horrorfilm Outside is vanaf donderdag gewoon vanaf je bank te streamen.

Outside is een Filipijnse post-apocalyptische horrorfilm, geregisseerd en geschreven door Carlo Ledesma. Hem zou je kunnen kennen van de horrorfilms The Tunnel uit 2011 en The Last One uit 2009.

Vluchten naar een boerderij


In de film draait alles om het uit de greep blijven van "The Dead Ones". Een gewelddadige zombie-uitbraak zorgt ervoor dat een familie onderdak moet zoeken op de boerderij waar de vader is opgegroeid.

Hier denken ze veilig te zijn, afgelegen en dus ver verwijderd van de wezens die ze moeten vermijden. In eerste instantie doen de poorten van de boerderij hun werk en houden ze The Dead Ones buiten.

Cast


Het blijkt echter al snel dat er op de boerderij nog een veel ergere soort horror verscholen ligt. Een oud geheim komt aan het licht, wat zorgt voor een nog grotere bedreiging dan de zombies waarvoor ze zijn gevlucht.



In de film is Sid Lucero (Selda, Muli) te zien als Francis. Daarnaast speelt Beauty Gonzalez (Kampon, In My Mother's Skin) de rol van Iris, Marco Masa (Tatlong Bibe) die van Josh en Aiden Tyler Patdu (Lolo and the Kid) die van Lucas.

Te streamen op Netflix


De opnames voor Outside gingen dit jaar nog van start. Oorspronkelijk zou de film wereldwijd in première gaan op 11 oktober. Die datum werd ongeveer een week vooruitgeschoven om onbekende redenen.

Maar nu is het dan zover: Outside bekijk je vanaf donderdag 17 oktober op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu met de strenge Catelyn Stark uit 'Game of Thrones'?
Series / Specials

Hoe is het nu met de strenge Catelyn Stark uit 'Game of Thrones'?

Michelle Fairley was drie seizoenen lang te zien in 'Game of Thrones' als Catelyn Stark.

Herinner je je nog de Red Wedding-scène in Game of Thrones? Dit is een van de bekendste en belangrijkste scènes in het derde seizoen van de serie. Een van de personages die te zien is in die scène is Catelyn Stark, de vrouw van Eddard Stark en de moeder van de Stark-kinderen, gespeeld door Michelle Fairley. Hoe gaat het nu eigenlijk met haar?

Fairley begon haar carrière met kleine rollen in een aantal Britse series, waaronder The Bill, Holby City, Casualty, Inspector Morse en Lovejoy. Ze maakte haar filmdebuut in 1990 in de film Hidden Agenda en speelde daarna nog in een aantal films totdat ze haar grote doorbraak maakte in Game of Thrones.

Game of Thrones


Fairley speelde van 2011 tot 2013 de rol van Catelyn Stark in Game of Thrones. Ze verschijnt in de eerste drie seizoenen. Jennifer Ehle werd oorspronkelijk gecast als Catelyn Stark en filmde haar scènes voor de niet-uitgezonden pilot, maar vertrok uiteindelijk om familiale redenen. Fairley werd vervolgens gecast voor de rol.

Haar vertolking van Catelyn Stark kreeg veel lof van critici, waarbij velen haar optreden in de aflevering The Rains of Castamere uit seizoen drie prezen. In deze iconische aflevering van Game of Thrones, met onder andere de Red Wedding-scène, wist Fairley intense emotionele diepgang te brengen, wat haar optreden als een van de meest memorabele van de serie markeerde.

Harry Potter en andere series


In de periode dat ze in Game of Thrones speelde, nam Fairley ook de rol van Mrs. Granger over van Heather Bleasdale (die Mrs. Granger speelde in Chamber of Secrets) in de twee Harry Potter and the Deathly Hallows-films. Sindsdien heeft Fairley in tal van films en series gespeeld en bleef ze ook in tal van toneelstukken spelen, wat ze het liefste doet.



Fairley voegde zich in 2013 bij de cast van de serie Suits voor het derde seizoen, waarin ze de terugkerende rol speelde van Dr. Ava Hessington, een chemisch ingenieur en CEO van een oliebedrijf die beschuldigd werd van omkoping, en later van moord. Ze speelde ook Margot Al-Harazi in 24: Live Another Day in 2014 en verscheen als Margaret Langston in Resurrection (2014-2015).

Toneel en hoofdrollen


In 2016 verscheen Fairley in de miniserie Rebellion en een jaar later speelde ze de hoofdrol in de serie The White Princess en trad ze ook op in het toneelstuk Road. In 2018 speelde ze Cassius in het toneelstuk Julius Caesar samen met David Calder, David Morrissey en Ben Whishaw.



De voorbije jaren speelde Fairley vaak de hoofdrol in series. Zo speelde ze in 2019 de hoofdrol in de sciencefictionserie The Feed als Meredith Hatfield, is ze sinds 2020 te zien in de rol van Marian Wallace in de misdaadserie Gangs of London en verscheen ze in 2023 zowel in Queen Charlotte: A Bridgerton Story als The Gone.

Toekomst


Fairley werkte de voorbije jaren ook twee keer met een Belg. Zo verscheen ze in 2021 in de film Nobody Has To Know naast de Belgische acteur Bouli Lanners, die het ook schreef en regisseerde, en dit jaar is ze te zien in de film Small Things Like These van de Belgische regisseur Tim Mielants naast Emily Watson en Cillian Murphy.



Small Things Like These ging in première op het filmfestival van Berlijn en komt volgende maand uit in de bioscoop. Het is dus nog even wachten om Fairley te zien in de film. Daarnaast komt er een derde seizoen van Gangs of London dat er binnenkort zal zijn.

Kijken?


Wil je Fairley zien in Game of Thrones? Je kan de serie kijken op HBO Max. Je kan haar ook zien in Suits en Rebellion die te vinden zijn op Netflix, net als Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Gangs of London kan je kijken op zowel Prime Video als SkyShowtime. En vanaf volgende maand kan je haar zien in de bioscoop in Small Things Like These.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze legende had een ongelooflijke cameo in verrassende hitserie
Series / Specials

Deze legende had een ongelooflijke cameo in verrassende hitserie

De legendarische Prince had een cameo in de sitcom 'New Girl'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van 2011 tot 2018 liep de sitcom New Girl met Zooey Deschanel in de hoofdrol. De serie rond de excentrieke lerares Jessica Day was een groot succes. Zelfs artiesten waren fan en maakten een cameo in de serie. Zo verscheen ook een echte legende in een aflevering van New Girl.

New Girl werd gemaakt door Elizabeth Meriwether met een cast die bestaat uit onder andere Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Damon Wayans Jr., Lamorne Morris en Hannah Simone. De serie combineert komedie- en drama-elementen terwijl de personages, die eind twintig en begin dertig zijn, te maken krijgen met relatieproblemen en carrièrekeuzes.

Verhaal


New Girl draait om de excentrieke lerares Jessica "Jess" Day (Deschanel), die op zoek is naar een nieuw begin na een verwoestende break-up. In een poging om haar leven weer op te pakken, trekt Jess in een loft in Los Angeles met drie vrijgezelle mannen: Nick Miller (Johnson), Schmidt (Greenfield) en Coach (Wayans Jr.).

Voormalige kamergenoot Winston Bishop (Morris) en Jess' beste vriendin Cece Parekh (Simone) sluiten zich later aan bij de groep. Gedurende zeven seizoenen volgden kijkers hoe hun leven zich ontvouwde.

Prince


Er zijn tal van artiesten die al eens een cameo maakten in een serie, zo ook echte legendes zoals Prince. Zo was hij even te zien als zichzelf in een aflevering van New Girl, getiteld Prince. Deze aflevering uit het derde seizoen kwam uit in 2014, twee jaar voor hij zou overlijden.



In deze aflevering worden Jess en haar beste vriendin uitgenodigd voor een exclusief feest in een landhuis, georganiseerd door Prince. De overleden muzieklegende probeert Jess’ relatie met haar kamergenoot Nick te redden door haar te helpen de moed te verzamelen om Nick te vertellen hoe ze zich voelt.

Kijken?


Prince maakte niet zomaar een cameo in New Girl. Tijdens de productie van de aflevering leverde hij bijdragen aan het scenario en bracht hij een nieuw nummer, waarbij Deschanel ook de zang verzorgde. Deze aflevering was een van de duurste afleveringen van New Girl om te filmen, maar was ook een van de meest bekeken afleveringen.



Wil je New Girl zien? Je kan de serie kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Om deze opmerkelijke reden heeft Aubrey Plaza geen ondergoed aan tijdens filmopnames.
Series / Celebrity

Om deze opmerkelijke reden heeft Aubrey Plaza geen ondergoed aan tijdens filmopnames.

Aubrey Plaza onthult dat ze nooit ondergoed draagt tijdens filmopnames omdat ze gelooft dat het haar helpt bij acteren

Aubery Plaza, bekend van onder andere haar rol in Parks and Recreation, haar droge humor en bijzondere acteerstijl, heeft nu ook een bijzonder feitje over haar leven. De actrice vertelt tijdens een interview met Entertainment Weekly dat ze nooit ondergoed draagt tijdens filmopnames.

Tijdens haar interview zat Plaza wat ongemakkelijk op haar stoel. Ze maakte een grap over hoe ze misschien beter ondergoed had kunnen dragen op die specifieke dag, maar bekende vervolgens dat ze dat eigenlijk nooit deed. “Misschien had ik ondergoed moeten dragen, maar dat doe ik nooit." "En dan word ik de pineut,” zei ze met haar kenmerkende droge humor.

De reden achter haar keuze om commando te gaan
Plaza heeft een mysterieus randje tijdens interviews en is hard te doorgronden, ook nu weer is het lastig te achterhalen of ze een grap maakte. Toch nam ze wat extra tijd om uit te leggen waarom ze geen ondergoed draagt. Plaza gelooft dat acteren gaat om vrijheid, zowel mentaal als fysiek. Ze zei: "Je moet altijd een leeg vat zijn tijdens het acteren, dus alle vloeistoffen eruit." "Zonder ondergoed komt alles sneller naar buiten." Daarnaast vertelde ze dat het niet dragen van ondergoed haar lichaam flexibel houdt. Het blijft onduidelijk of ze dit meent of niet.

Toch raadt ze vervolgens anderen aan om altijd ondergoed te dragen. Behalve dan misschien wanneer ze net als zij op de set staan. Het is die verwarring tussen wat wel echt en wat niet echt is dat Plaza zo interessant maakt.

Nieuwe rollen en oude favorieten
Veel ondergoed zou Plaza momenteel niet dragen want ze is veel op het scherm te zien. Zo speelt ze in de Disney+-serie Agatha All Along, een spin-off van WandaVision, en heeft onlangs ook een rol in de film Megalopolis, die in de bioscoop te zien is.




Daarnaast was Plaza te zien in het tweede seizoen van The White Lotus. Toch zal ze voor veel fans altijd bekend blijven als April Ludgate uit Parks and Recreation. Desondanks dat de serie gestopt is sinds 2015 vertelt Plaza dat ze zo mee zou doen aan een reboot, met of zonder ondergoed is echter de vraag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-aanraders: 4 verborgen series die jouw volgende favorieten kunnen zijn
Series / Specials

Netflix-aanraders: 4 verborgen series die jouw volgende favorieten kunnen zijn

Ben je gek op moordzaken, spanning en drama? Laat je dan inspireren door deze selectie.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Quicksand



Deze Scandinavische dramaserie op Netflix neemt je mee in een duister en ontroerend verhaal. Het krijgt op Rotten Tomatoes van het publiek een score van 75%.

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener in Quicksand aangeklaagd voor moord.



Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes



Seriemoordenaars hebben het publiek altijd weten te intrigeren en fascineren. Deze huiveringwekkende docuserie krijgt op Rotten Tomatoes de overduidelijke goedkeuring, te zien aan de score van 86%.

John Wayne Gacy wordt een hoofdverdachte in de verdwijning van Robert Piest. Nooit eerder gehoorde audiocassettes onthullen de gedachten en begindagen van Gacy.



American Nightmare



Nog dit jaar verscheen deze aangrijpende serie op Netflix, maar heeft nooit echt een groot publiek getrokken. Ondanks dat, krijgt het op de Tomatometer een geweldige score van 96%.

Aaron en Denise leiden in American Nightmare een gelukkig, eenvoudig leven in een stadje in Californië. Maar wanneer een indringer Denise ontvoert, staat hun leven op z'n kop.



When They See Us



Het is een serie die bol staat van de misdaad, maar vooral aangrijpend en ontroerend is. De critici op Rotten Tomatoes komen voor de serie superlatieven tekort, en geven het de nagenoeg perfecte score van 97%. Stream alle vier de afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. When They See Us is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arnold Schwarzenegger en Keanu Reeves in nieuwe serie van Prime Video
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger en Keanu Reeves in nieuwe serie van Prime Video

Een hele hoop bekende namen zijn te horen in de anthology-serie van Tim Miller.

Een gelekte trailer voor Prime Video's nieuwe serie Secret Level heeft onthuld dat een aantal zeer bekende acteurs hun stemmen verlenen aan de volwassen getinte anthology-animatieserie.

De serie is een creatie van Love, Death & Robots-bedenker Tim Miller. Elke aflevering speelt zich af in de wereld van een van de bekendste (of beruchtste) videogames ooit gemaakt.

Wat een line-up


Titels die in het eerste seizoen worden benut zijn Pac Man, Mega Man, God of War, Ghost of Tsushima, Warhammer 40,000, The Outer Worlds, Sifu, Armored Core, Spelunky. Unreal Tournament en het onlangs uit de winkel verwijderde Concord.

Onder de stemacteurs bevinden zich namen als Keanu Reeves, Arnold Schwarzenegger en Kevin Hart, maar ook Gabriel Luna, Temuera Morrison en Emily Swallow.

Cast om van te smullen


Andere rollen zijn er voor Merle Dandridge, Ariana Greenblatt, Claudia Doumit, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Clive Standen, Ricky Whittle en Michael Beach.



De gelekte trailer is niet meer te vinden online, maar naar verwachting zal Amazon deze vrij snel alsnog officieel online plaatsen. Zodra dit het geval is, delen wij deze uiteraard ook.

Kerstcadeautje


Secret Level is vanaf 10 december te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.